Advertisement

Manavgat Yangın Son Dakika : Son Dakika: Manavgat'ta 4 ayrı noktada orman yangını çıktı ... - Manavgat'ta kırsal alanda çıkan yangın kısa sürede söndürüldü.

Manavgat Yangın Son Dakika : Son Dakika: Manavgat'ta 4 ayrı noktada orman yangını çıktı ... - Manavgat'ta kırsal alanda çıkan yangın kısa sürede söndürüldü.. Makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Yangında 4 kişi dumandan etkilendi. Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor. Manavgat hakkında en son ve en doğru haberler mynet haber farkı ile bu sayfada. Sondakika haberleri, dünyadan ve türkiye'den son dakika haber, son dakika haberler.

Antalya'nın manavgat ilçesindeki orman yangını rüzgarın da etkisiyle yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Taşağıl orman i̇şletme müdürlüğü ekipleri yangının yerleşim. Manavgat son dakika haber, манавгат. İki katlı ev küle döndü. Последние твиты от manavgat son haber (@manavgatnews).

Manavgat'ta 5 Yıldızlı Otelde Yangın - Son Dakika
Manavgat'ta 5 Yıldızlı Otelde Yangın - Son Dakika from foto.sondakika.com
Yangını görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye yangın söndürme ekipleri sevk edildi. Manavgat'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları. Antalya'da çıkan orman yangını için bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Taşağıl orman i̇şletme müdürlüğü ekipleri yangının yerleşim. Antalya'nın manavgat ilçesine bağlı side ve sorgun mahalleleri arasında yazlık ve sitelerin bulunduğu bölgede çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Manavgat toki̇ konutlarında başvuruda son gün. Son dakika haberine göre, antalya manavgat'ta orman yangını çıktı.

Ekiplerin müdahalesiyle yangın, karadan ve havadan kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Açıklamada yangın nedeniyle birçok ev, iş afad'dan yapılan açıklamada 28 temmuz 2021 tarihinde öğle saatlerinde antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda yangın çıkmıştır. Ekipler seferber olurken vatandaşlar yangına bidon ve leğenlerle söndürmeye çalıştı. Son dakika haberine göre, antalya manavgat'ta orman yangını çıktı. Manavgat toki̇ konutlarında başvuruda son gün. Manavgat'ın çavuşköy mahallesi kırsal alanında saat 06.00 sıralarında bilinmeyen yok böyle kaza. Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle büyüyerek ormanlık alana sıçradı. Alınan bilgilere göre, oymapınar baraj gölü yakınlarında saat 10.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Manavgat karakaya'da yangın ucuz atlatıldı. 4 ev, 4 samanlık ve ahır yandı. Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı. Antalya gazetesi, en doğru, en güvenilir ve en hızlı son dakika haberleri. Sondakika haberleri, dünyadan ve türkiye'den son dakika haber, son dakika haberler. Manavgat nehri üzerinde bulunan manavgat şelalesi'yle tanınan bu yer, dünya genelinde üne sahiptir.

Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı. Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle büyüyerek ormanlık alana sıçradı. Antalya'da çıkan orman yangını için bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Çıkan orman yangınında 5 hektar alan zarar gördü. Последние твиты от manavgat son haber (@manavgatnews).

Son Dakika: Manavgat'ta büyük yangın! Korkutan haberler ...
Son Dakika: Manavgat'ta büyük yangın! Korkutan haberler ... from i13.haber7.net
Antalya'nın manavgat ilçesindeki orman yangını rüzgarın da etkisiyle yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Kısa sürede büyüyen yangına, ilk etapta manavgat orman i̇şletme müdürlüğüne ait iki arazöz ile müdahale ediliyor. Yangın bölgedeki yerleşim yerleri ve tarım alanlarının yanı sıra hayvanların barındığı noktalara da sıçradı. Manavgat'ın çavuşköy mahallesi kırsal alanında saat 06.00 sıralarında bilinmeyen yok böyle kaza. Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları. Manavgat yangın haber sitesinde bulunan bütüm yazı ve makaleler. Manavgat ile ilgili en güncel ve son dakika haberleri burada. Manavgat'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı.

4 ev, 4 samanlık ve ahır yandı.

Son dakika toplantısı sona erdi. 22 mart 2020 pazar 11:57son güncelleme: Antalya'nın manavgat ilçesindeki orman yangını rüzgarın da etkisiyle yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Manavgat son dakika haberleri ve manavgat haber ile ilgili video, anlık canlı gelişmeler en son haber'de. Açıklamada yangın nedeniyle birçok ev, iş afad'dan yapılan açıklamada 28 temmuz 2021 tarihinde öğle saatlerinde antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda yangın çıkmıştır. Bu nehir üzerinde iki tane hidroelektrik santrali de bulunmaktadır. Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı. İki katlı ev küle döndü. Son dakika manavgat haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Afad, antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda çıkan yangına ilişkin yazılı açıklama yaptı. Manavgat karakaya'da yangın ucuz atlatıldı. Antalya'nın manavgat ilçesine bağlı side ve sorgun mahalleleri arasında yazlık ve sitelerin bulunduğu bölgede çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

1 uçak, 4 helikopter bölgede. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını söndürüldü. En son manavgat haberleri anında burada. Sondakika haberleri, dünyadan ve türkiye'den son dakika haber, son dakika haberler. Manavgat haber sayfamızda manavgat haberleri okuyabilir, manavgat son dakika haberleri ve güncel manavgat gelişmelerini görebilirsiniz.

MANAVGAT'TA 5 YILDIZLI OTELİN BACASI YANDI - Son Dakika
MANAVGAT'TA 5 YILDIZLI OTELİN BACASI YANDI - Son Dakika from foto.sondakika.com
Manavgat'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor. Sondakika haberleri, dünyadan ve türkiye'den son dakika haber, son dakika haberler. İki katlı ev küle döndü. 22 mart 2020 pazar 11:57son güncelleme: Antalya'nın manavgat ilçesinde bulunan sayıştay başkanlığı eğitim ve dinlenme tesisleri'nde tadilat çalışmaları sırasında çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Açıklamada yangın nedeniyle birçok ev, iş afad'dan yapılan açıklamada 28 temmuz 2021 tarihinde öğle saatlerinde antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda yangın çıkmıştır. Ekiplerin müdahalesiyle yangın, karadan ve havadan kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Bist isim ve logosu koruma marka belgesi altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez.

Manavgat hakkında en son ve en doğru haberler mynet haber farkı ile bu sayfada. Son dakika manavgat haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Manavgat son dakika haber, манавгат. Bist isim ve logosu koruma marka belgesi altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. Manavgat'daki yangından son dakika bilgileri. 22 mart 2020 pazar 11:57son güncelleme: Antalya'da çıkan orman yangını için bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Son dakika haberine göre, antalya manavgat'ta orman yangını çıktı. Manavgat nehri üzerinde bulunan manavgat şelalesi'yle tanınan bu yer, dünya genelinde üne sahiptir. Oktay, manavgat'ta meydana gelen yangından etkilenen. Manavgat ile ilgili en güncel ve son dakika haberleri burada. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler.

Posting Komentar

0 Komentar